Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 2010/2011-es tanévet 20 kisgyermekkel kezdtük, azonban hamarosan csatlakozott hozzánk még 2 kisovis, így jelenleg a létszámunk 22 fő, ebből 9 kislány és 13 fiú.

A jövőben még egy gyermek érkezését várjuk. Csoportunk összetétele a következőképpen alakult: 9 fő kiscsoportos korú gyermek, 8 fő középsős korú és 5 fő nagycsoportos korú.

Továbbra is  minden héten kedden gyümölcsnapot tartunk, ezen a napon kérünk minden szülőtől egy darab gyümölcsöt. A délelőtt folyamán Nusi néni megpucolja nekünk és közösen elfogyasztják a gyerekek 11 óra tájékán. Ezzel is igyekszünk a gyerekekkel megszerettetni a gyümölcsöket, hiszen sok számukra fontos vitamint tartalmaznak. Ezúton kérjük a szülőket, hogy továbbra is szíveskedjenek hozni keddenként egy gyümölcsöt. Azt hiszem, hogy kijelenthetjük, hogy a tavalyi évben a gyümölcsnap eredményesnek bizonyult, hiszen gyermekeink többsége megkóstolja, örömmel fogadja, amikor az étlapon is gyümölcs van.

Délelőttjeink tartalmasan telnek, igyekszünk minél jobban kihasználni a jó időt, sok időt töltünk az udvaron, vagy sétálunk a faluban. Azonban rossz idő esetén sem telnek eseménytelenül a délelőttjeink, hiszen rengeteg játék van óvodánkban: babák, autók, építők, tornaszerek, társasjátékok, puzzle, mesekönyvek és többféle fejlesztő játék segíti a "tanulást".Emellett sokat barkácsolunk, festünk, rajzolunk, ismerkedünk a síkban ábrázolt világgal, anyagokkal, mindezek közben pedig énekelünk, verselünk, mondókázunk. Amikor pedig kérik, körjátékozunk, tornázunk vagy számolunk. Az udvaron és a séták alkalmával a természet világát ismerjük meg.  Komplexen és élményekkel tele telnek el délelőttjeink.

Hetente kétszer tartunk szervezett torna foglalkozást: ennek időpontja egyenlőre még nem tisztázódott.

                                                              Niki néni és Adrienn néni

 Jelenlegi csoportunk névsora:

 1. Bagotai Dominik
 2. Bakk Attila
 3. Bakos Bianka
 4. Bakos Roland
 5. Bokor Boglárka
 6. Bóka Vanda
 7. Büki Milán

 8. Csete Kristóf
 9. Csete Szilvia
 10. Csörgei Zoltán
 11. Hermán Tamás
 12. Kányai Balázs
 13. Kovács Kamilla
 14. Kovács Vivien
 15. Láng Levente
 16. Liszi Marcell
 17. Lukács Veronika
 18. Róth Bence
 19. Szabó Árpád
 20. Szabó Kira
 21. Szakál Jázmin 
 22. Székely Gábor Kristóf   

   

     Kép Kép